Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Ben bir kızı seviyorum sizce ne yapmalıyım?(abartılılı bir şekilde)
ona sevdiğimi söylemeliyim
yakın bir arkadaşıma (git şu kıza şu çocuk seni seviyormuş)desin
onunla konuşmak ve başkabirisini sevip sevmediğini öğrenmek
kıza anında öpücük atmak :)
sende cesaret mi var? diyip bu şıkların hepsini yapmak :)
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: Misafir Anket tarihi: 2008-05-22 00:00:00 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci efe1478 Tarih: 2013-06-28 21:18:41
bakın arkadaşlar bnde bir kıza aşıgım daha söyleyemedım ama en kısa zaman da ona aşqı oldugumu solıyecegım ben asık olmuşken onun gözlerının ıçıne bakıyorum ve oda benım gozlerımın içine bakıyor bence o kızda bana asık olmalı sızde sureklı olarak sevdiginin kşinin gözlerının içine bakın eger o sana süreklı olarak bakmassa senden hoşlamıyor demektir

Anketci mohikanf6 Tarih: 2010-11-24 21:10:23
aşkını itraf et çıkma teklif et ben yaptım mesela evet dedi 10 dakka sonra hayır dedi

Anketci HeartlessSoul Tarih: 2010-02-01 21:47:54
kizin karsisina gec gozlerinin icine bakarak `seni seviyorum` de. ardindan gozlerine bak gozbebekleri buyuyup, sana bir cocugun yilbasi agacindaki pariltilara baktigi kadar isiltili bakiyosa kiz senindir. eger degilse ...

Anketci aşq Tarih: 2009-10-25 00:51:03
bence böyle saçma şeyler yapma tshirt yaptırmakmış gül vermekmiş vs. kızlar tavlanmaz ilk bunu aklından çıkarmalısın bana kalırsa git onunla konuş herşeyi anlat seni seviyorum de hayatımın kadınısın de eger sana gülerse senınle alay ederse o kız ztn sana yar olmazmış hayat bir poyrazdır,karayeldir rüzgarına kapıldınmı alır götürür seni sen karar veremezsin yanlızcaa uygularsın snde kızla konuşmak zorundasın ya sana sarılır ya bir tokat yada masum bir kaç cümle

Anketci meldaeren Tarih: 2008-12-14 17:10:28
ona romantik bir sekilde (elinde gül fln ) seni seviyorum demeli

Anketci dıpdıpdıp:) Tarih: 2008-12-14 00:52:20
kız rockcıysa ne ya kız popçuysa ıy vazgeç bnce destek olcaksanız böyle olmayın

Anketci dıpdıpdıp:) Tarih: 2008-12-14 00:50:40
o yakın arkaşdaş olayı çok çaresizce hiç mi kendine güvenin yok da birilerini araya sokuyosun gereken bir ciddiyetle çıkıp karşısına söyle ok?dene işte bakalım ne dicek saklamayın yaw şu dşüncelerinizi bn kaç kişiye söyledim bu güne kadar bazen mutlu oldum bazen olmadım ama hiçbirinde pişman olmadım olmam da yne söylicem az kaldı:d

Anketci muho444 Tarih: 2008-11-18 04:41:26
bak kardeş kızı biraz tanımaya çalış bakarsın oda sana karşı boş deil yani anlaşılır söle yoksa hiç söleme

Anketci esorock Tarih: 2008-10-07 00:00:00
bence ona karşı sevdiğini sölemelisin bunları başkalarından duymak hoşuna gitmeyebilir ve de sölesen bişey kaybetmezsin tam tersine kazanırsın kız sana bence güven duymaya başlar ama tabi sevmesi de ayrı bir sorun ama derim ki onu sevdiğini söle

Anketci mehmet akgül Tarih: 2008-09-11 00:00:00
tshİrt yap i love you kizin adi ok

Anketci *esra* Tarih: 2008-09-06 00:00:00
durma koş onu sevdiğini söyle zmn kaybetme bnce...

Anketci RockStar Tarih: 2008-07-20 00:00:00
kız çok sıkı rock'çı sen nediyon tam benim tipim :d

Anketci for-time Tarih: 2008-06-03 00:00:00
kız rockçıysa yardım ederim yanlız


Anketci RockStar Tarih: 2008-05-28 00:00:00
yorum yazarsanız sevinirip lütfen yardım edin okulların kapanmasınada az kaldı

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2009-06-14 15:21:54  Aşk mı kariyer mi?
2009-08-19 20:22:59  Sizce kizlar mi daha cok aldatir yoksa erkekler mi?
2008-10-17 00:00:00  Mantık evliliği mi?Aşk evliliği mi?
2008-05-10 00:00:00  Bi çocukla çıktım herşey yolundayken onun beni parmağında oynattığını öğrendim uzun zaman geçti ve ben onu hala seviyorum ne yapmalıyım?(nolur yorum yazın)
2008-07-29 00:00:00  KIZLAR beni seven bi çocuk var ama sevmediğim huylara sahip ne yapmalıyım?
2010-04-01 16:17:46  Sevdiğiniz kızın size yalan söylediğini nasıl anlarsınız?
2007-05-25 00:00:00  En beğendiğiniz aşk?
2010-02-10 18:27:52  Sarışınlar (özellikle Hollandalılar) esmerlerden hoşlanırlar mı?
2008-10-21 00:00:00  Sorunsuz ilişki nasıl olmalıdır?
2008-12-10 00:00:00  Askta en cok neye önem verirsiniz?
2008-11-13 00:00:00  Çıktığınız kişinin evli olduğunu öğrenirseniz ne yapardınız?
2008-10-31 00:00:00  Sence aşık olmak nedir?
2008-04-13 00:00:00  Aşk nedir?
2007-05-30 00:00:00  Uzun suredır beraber oldugunuz erkek arkadasınız askere gıttı.aılesıyle sadece bı kac kere gorusmussun. sevgılın askerdeyken aılesını zıyaret edermısın?
2010-01-05 19:56:37  Aşık olduğunuz kişi size iki seçenek tanıyor ben mi dostun mu? Ne dersiniz?
2008-11-01 00:00:00  Okul aşkı mı? Mahalle aşkı mı ?
2008-09-19 00:00:00  Türk erkegi nasil kadinlardan hoslanir?
2008-05-25 00:00:00  Hangi ülkenin erkekleri en yakışıklı erkeklerdir?
2009-01-02 00:00:00  Sizce aşk okuldamı yoksa mahallede mi güzeldir?
2008-09-23 00:00:00  Sevgiliniz sizi aldatsa?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18912 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5287
Çevrimiçi kullanıcı:22
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.
site tasarımı "hive designs" tarafindan yapılmıştır.