Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Ben birinden hoslaniyorum ayni sinifdayiz ama o benden hoslaniyor mu bilmiyorum ne zaman ben ona baksam o da bana bakiyor her gun mesaj cekiyor okula gec gelcegi zaman beni arayip haber veriyor usudugum zaman ceketini veriyor sice oda bana asik midir
evet asik
hayir asik degil
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: Misafir Anket tarihi: 2008-09-22 00:00:00 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci duygu350 Tarih: 2013-10-09 14:47:26
aşk değilde hoşlantıdır

Anketci merve21 Tarih: 2011-11-11 20:08:05
yüzde yüz aşık bunları yapıyorsa aşık hem de çok bence ama aynı sınıfta olmanız kötü

Anketci sweetwitch Tarih: 2011-07-23 00:56:21
bence hoşlanıyordur ve bir şeyler olmasını o da diliyordur.

Anketci alew Tarih: 2010-04-03 09:26:32
hoslantı wardır ama bence aynı sınıftan bırıyle cıkma cok kotu bı duygu cunku her hareketın gozune batar we ayrıldıgında coookkk kotu olur arkadas olarak kal bı omur boyu kaybetmezsın en azından sewgılı olursan bıgun ayrılıp onu kaybedebılırsın

Anketci selincik Tarih: 2010-03-12 14:27:42
yanı asıktır hemde sırılsıklam

Anketci arda_turan Tarih: 2008-11-19 16:05:47
heralde...

Anketci nur97 Tarih: 2008-11-03 00:00:00
kesinlikle

Anketci elaaaa Tarih: 2008-09-23 00:00:00
olabilir neden kendin sormuyorsun

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2008-08-11 00:00:00  Benim sevdiğim bir çocuk var çocukda benden hoşlanıo gibi ama onun en iyi arkadaşı bana çıkma teklifi etti sizce ne yapmalıyım?
2007-05-11 00:00:00  Sevgilinin seni kıskanmasını ister misin?
2008-05-24 00:00:00  Sevdiğiniz kız sizi alldatıyor onu geri almak için ne yaparsınız?
2008-12-11 00:00:00  Evlenirken tek kisiyle mi evleniyorsun yoksa o kisinin ailesiylede mi evleniyorsun?
2008-04-25 00:00:00  Kızlarla çıkmak nasıl bir duygudur?
2008-08-24 00:00:00  Bi kıza aşıksınız ve açılmak istiyosunuz araya bi aracı sokar mıydınız?
2008-12-28 00:00:00  Size çok önemli bir sorum var. Birini seviyorum çocuk benden 3-4 yaş büyük ve başka şehirde yaşıyor. Yazlıktan tanışıyoruz. Şuanda sevgilisi var ve biraz kaba bir tip. Ama kaybetcek hiçbirşeyim yok. Sizce ona Seni Çok Seviyorum demeli miyim?
2008-12-12 00:00:00  Onu hala seviyor musunuz?
2008-08-29 00:00:00  Sevgilim bana ben başkasını seviyorum dedi ve beni terketti ne yapmalıyım?
2008-07-03 00:00:00  Aldatılmayı affeder misiniz?
2009-01-08 00:00:00  Hayatının aşkına ne derdin?
2008-12-10 00:00:00  Askiniza hic hediye aldiniz mi?
2008-05-09 00:00:00  Aşkın için kankandan vazgeçer misin?
2007-05-28 00:00:00  Gençlerimizin karşı cinsle flört tarzı ilişki kurması hakkında ne düşünüyorsunuz?
2008-09-22 00:00:00  Ben birinden hoslaniyorum ayni sinifdayiz ama o benden hoslaniyor mu bilmiyorum ne zaman ben ona baksam o da bana bakiyor her gun mesaj cekiyor okula gec gelcegi zaman beni arayip haber veriyor usudugum zaman ceketini veriyor sice oda bana asik midir
2009-07-03 10:28:40  Sevgilinizden ayrılma sebebiniz ne olabilir?
2009-09-21 17:16:42  En güzel aşk hangisidir?
2007-07-22 00:00:00  Erkekler çıktıkları kızların nasıl olmalarını isterler?
2007-06-07 00:00:00  Bırı sızı sevıyor ancak ekonomık olarak zayıf onunla olabılmek ıcın 10 yıl beklermısın yoksa beklemezmısın?
2008-12-11 00:00:00  Askta neye onem verirsiniz?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18918 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5440
Çevrimiçi kullanıcı:191
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.