Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Ben birinden hoslaniyorum ayni sinifdayiz ama o benden hoslaniyor mu bilmiyorum ne zaman ben ona baksam o da bana bakiyor her gun mesaj cekiyor okula gec gelcegi zaman beni arayip haber veriyor usudugum zaman ceketini veriyor sice oda bana asik midir
evet asik
hayir asik degil
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: Misafir Anket tarihi: 2008-09-22 00:00:00 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci duygu350 Tarih: 2013-10-09 14:47:26
aşk değilde hoşlantıdır

Anketci merve21 Tarih: 2011-11-11 20:08:05
yüzde yüz aşık bunları yapıyorsa aşık hem de çok bence ama aynı sınıfta olmanız kötü

Anketci sweetwitch Tarih: 2011-07-23 00:56:21
bence hoşlanıyordur ve bir şeyler olmasını o da diliyordur.

Anketci alew Tarih: 2010-04-03 09:26:32
hoslantı wardır ama bence aynı sınıftan bırıyle cıkma cok kotu bı duygu cunku her hareketın gozune batar we ayrıldıgında coookkk kotu olur arkadas olarak kal bı omur boyu kaybetmezsın en azından sewgılı olursan bıgun ayrılıp onu kaybedebılırsın

Anketci selincik Tarih: 2010-03-12 14:27:42
yanı asıktır hemde sırılsıklam

Anketci arda_turan Tarih: 2008-11-19 16:05:47
heralde...

Anketci nur97 Tarih: 2008-11-03 00:00:00
kesinlikle

Anketci elaaaa Tarih: 2008-09-23 00:00:00
olabilir neden kendin sormuyorsun

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2007-08-25 00:00:00  Sizce cemreye en çok hangi bay yakışıyor?
2007-06-07 00:00:00  Gümüş dizisinde beğendiğiniz kişi kim?
2010-01-05 19:56:37  Aşık olduğunuz kişi size iki seçenek tanıyor ben mi dostun mu? Ne dersiniz?
2008-07-31 00:00:00  Sevdiğin kişiye aşkını nasıl ilan edersin?
2008-12-30 00:00:00  En yakin arkadasin senin eski sevgilinle cikmaya basliyor ne yaparsin?
2008-05-25 00:00:00  KIZLARA SORARSAK sevgiliniz yok bulmak istiyorsunuz ama güvenilir biri olmalı nerden bulursunuz?
2008-08-11 00:00:00  Sevdiğiniz bir çocuk var siz kumralsınız o sarışınlardan hoşlanıyor size sürekli iltifat edip duruyor ama sınıfta en gıcık olduğunuz kıza yaklaşır gibi kızda sarışın sizce duyguları nasıl?
2008-08-29 00:00:00  Sevgilim bana ben başkasını seviyorum dedi ve beni terketti ne yapmalıyım?
2007-07-05 00:00:00  Başka bir şehirde sevdiğiniz bir çocuk var ve sizin olduğunuz şehre tatillerde geliyor ne yapardınız?
2010-04-01 16:17:46  Sevdiğiniz kızın size yalan söylediğini nasıl anlarsınız?
2008-12-11 00:00:00  Kac yasinda evlenmek istiyorsunuz?
2008-10-15 00:00:00  Teyzemin oğluna aşık oldum.O da bana aşık;ama annemin ve teyzemin öğrenmesinden çok korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım?
2007-12-01 00:00:00  Aşkın belirtisi nedir?
2008-05-30 00:00:00  Biri size çıkma teklif etse cevabınız ne olurdu?
2008-12-04 00:00:00  Kızlar mı daha çabuk unutur yoksa erkekler mi?
2008-08-11 00:00:00  Benim sevdiğim bir çocuk var çocukda benden hoşlanıo gibi ama onun en iyi arkadaşı bana çıkma teklifi etti sizce ne yapmalıyım?
2008-09-23 00:00:00  Sevgiliniz sizi aldatsa?
2007-06-23 00:00:00  Aşk gereksiz bişey midir?
2007-07-10 00:00:00  Deli gibi sevdiğiniz biri var oda sizi seviyordu ama daha sonra sadece arkadaşız dedi 1 yıldır çıktığı kimse yok ne yapardınız?
2007-07-22 00:00:00  Erkekler çıktıkları kızların nasıl olmalarını isterler?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18916 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5438
Çevrimiçi kullanıcı:73
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.