Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Sevgiliniz sizi seviyorum diyor, halbuki sevmiyor ve siz bunu hissediyorsunuz, napardınız?
yüzüne açık açık söylerdim
belli etmezdim
artık burda bitsin derdim
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: erendilaraeren Anket tarihi: 2009-01-16 00:00:00 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci xegexzce Tarih: 2012-01-19 11:08:43
uff ne yapsam bldum ona söylemiycem ve onu kandırıcam hayır hayır hayır

Anketci xegexzce Tarih: 2012-01-19 11:07:24
bakın ben 7/b ye gidiyorum kızın kulana söyledim ve o bana dediki ben sana aşığım dedi ve ona çok kötü birşey sölücem ama benden ayrılmasını istemiyorum diyicemki ''ben seni gördüğümden beri aşığım ama aynı yaşdayız ve ayrılmalıyız'' diyicem dese mi ? demesem mi ?

Anketci yağmur* Tarih: 2011-05-08 20:42:45
ne yapabilirim ki cocuk ikiyuzluyse salla atiyenin dediği gibi

Anketci jaan darke Tarih: 2009-07-01 18:45:48
ayrıl

Anketci betty Tarih: 2009-03-14 21:53:15
yüzüne açık açık söylerdim

Anketci obsession Tarih: 2009-02-02 15:41:02
güle güle

Anketci erendilaraeren Tarih: 2009-01-21 14:40:11
yardım edermısınız

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2009-01-02 00:00:00  Sizce aşk okuldamı yoksa mahallede mi güzeldir?
2007-05-30 00:00:00  Sevgilinizle biribirinizi seviyorsunuz ama ayrıldınız o ayrılır ayrılmaz biri ile çıkmaya başladı ve sonra tekrar sizi aradı ve affetmenizi istedi ne yapardınız?
2007-07-05 00:00:00  Hangisi daha büyük bir aşkın belirtisidir?
2008-06-17 00:00:00  Sizce bir erkek sevdigini nasıl belli eder bana yardım edin lütfen?
2008-09-05 00:00:00  Bir aşkta olması gereken en önemli şey nedir?
2008-04-24 00:00:00  Aşk hayatınız nasıl gidiyor?
2008-09-22 00:00:00  Tan sağtürkün bergüzar koreli aldatması iyi oldu mu?
2007-09-09 00:00:00  Aşk geçici midir?
2008-12-11 00:00:00  Sevdiginizden bisey saklar misiniz?
2008-05-29 00:00:00  KIZLAR okulda sürekli bir çocukla bakışıyonuz ve bunu arkadaşlarınızda farketti ama çocuk bir adım atmıyor fakat gözleri hep üstünüzde bişeyler hissediyo mudur sizce? (yorumlarınızı da bekliyorum)
2008-08-30 00:00:00  Chatda konusdugum ama yuzunu sadece resimde gordugum birine asik oldum. o beni anliyoo dertlerimi dinliyooo onu cok seviyorum ne yapiyim ona soyleyim mi? yoksa hayir?
2008-04-24 00:00:00  Ben birini seviyorum ama kimse onu sevmiyor bende popüler biriyim onu sevdiğim duyulursa çok kötü olur napabilirim?
2010-01-22 15:16:57  Sevdiğinizi ömür boyu sever misiniz?
2008-08-25 00:00:00  Cinsiyet farkı eniyi arkadaşlıgı sonuna kadar götürmez mi?
2008-08-29 00:00:00  Sevgilim bana ben başkasını seviyorum dedi ve beni terketti ne yapmalıyım?
2008-02-16 00:00:00  Erkekler gercekten sever mi?
2008-12-10 00:00:00  Hic sevmediginiz biriyle birlikte oldunuz mu?
2009-01-16 00:00:00  Aşık mısın?
2007-07-21 00:00:00  Sizce ilk olarak sevdiği bi erkeğe bi kızın açılması doğru mu?
2008-11-01 00:00:00  Okul aşkı mı? Mahalle aşkı mı ?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18916 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5438
Çevrimiçi kullanıcı:87
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.