Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Sevgiliniz sizi seviyorum diyor, halbuki sevmiyor ve siz bunu hissediyorsunuz, napardınız?
yüzüne açık açık söylerdim
belli etmezdim
artık burda bitsin derdim
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: erendilaraeren Anket tarihi: 2009-01-16 00:00:00 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci xegexzce Tarih: 2012-01-19 11:08:43
uff ne yapsam bldum ona söylemiycem ve onu kandırıcam hayır hayır hayır

Anketci xegexzce Tarih: 2012-01-19 11:07:24
bakın ben 7/b ye gidiyorum kızın kulana söyledim ve o bana dediki ben sana aşığım dedi ve ona çok kötü birşey sölücem ama benden ayrılmasını istemiyorum diyicemki ''ben seni gördüğümden beri aşığım ama aynı yaşdayız ve ayrılmalıyız'' diyicem dese mi ? demesem mi ?

Anketci yağmur* Tarih: 2011-05-08 20:42:45
ne yapabilirim ki cocuk ikiyuzluyse salla atiyenin dediği gibi

Anketci jaan darke Tarih: 2009-07-01 18:45:48
ayrıl

Anketci betty Tarih: 2009-03-14 21:53:15
yüzüne açık açık söylerdim

Anketci obsession Tarih: 2009-02-02 15:41:02
güle güle

Anketci erendilaraeren Tarih: 2009-01-21 14:40:11
yardım edermısınız

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2007-06-05 00:00:00  Aşkınıza değer verir misiniz?
2008-07-16 00:00:00  KIZLAR benim eski çıktığım çocuk şimdi başkasıyla çıkıyor ve ben onu hala seviyorum sizce ne yapmalıyım?
2008-04-21 00:00:00  Hangisinin adı aşık olunacak gibi?
2009-06-14 13:47:44  Sarışın sevgili mi? Esmer sevgili mi? bu sorum kızlara
2007-08-25 00:00:00  Sizce cemreye en çok hangi bay yakışıyor?
2008-12-12 00:00:00  Sevdiğiniz askere gidince ne yapardınız?
2008-05-13 00:00:00  Erkek arkadaşınız başka yere gidiyor ve siz buna sinirleniyorsunuz,üzülüyorsunuz..
2008-08-19 00:00:00  Aşırı ilgi karşı tarafı bunaltır mı?
2008-08-26 00:00:00  Çıkacağınız kişinin daha önce ne kadar ilişki yaşadığı sizin için önemli midir?
2008-12-12 00:00:00  İlk bulusmaniza giderken üstünüze ne giymistiniz?
2007-07-26 00:00:00  Hangi bayanla ilişkiye girmek seni heyecanlandırır?
2008-10-29 00:00:00  Sevgilin mi daha önemli?Yoksa kendin mi?
2008-07-10 00:00:00  Burcunuz nedir?
2008-03-08 00:00:00  Bir zamanlar canınızı verebilcek kadar çok sevdiğiniz erkek arkadaşınız sizi çok üzerek kendinden soğuttu,ayrıldnız belli bi süre sonra tekrar geldi ve kabul ettniz ama artık bişey hissetmedğinizi farkettnz naparsınz?
2008-08-29 00:00:00  Sevgilim bana ben başkasını seviyorum dedi ve beni terketti ne yapmalıyım?
2008-03-29 00:00:00  Erkekle kızdan iyi arkadaş olur mu?
2007-11-10 00:00:00  Evinize gelen bir arkadaşa aşık olursanız ne yaparsınız?
2008-12-11 00:00:00  Askin kotu yani nedir?
2007-08-11 00:00:00  Sizce erkeklermi önce öpmeli kızlarmı?
2008-04-20 00:00:00  Sizce murat yıldırım hangi ünlü oyuncuyla daha çok yakışıyor?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18916 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5439
Çevrimiçi kullanıcı:85
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.