Ana Sayfa    İletişim
Alışveriş Ticaret Aşk Hayatı Bilgisayar İnternet Bilim Dini Konular
Edebiyat Eğitim Ekonomi Erkekler Cevaplasın Felsefe
Güncel Konular Günlük Yaşam Kızlar Cevaplasın Magazin Meslek
Mizah Moda Giyim Müzik Okul Oyun
Seçim SeninFikrin.com Sinema Siyaset Spor
Teknoloji Toplum Turizm Gezi TV Dizi Yiyecek İçecek
Ünlü Bay Ünlü Bayan İsim Lakap Üyelere Özel İş Dünyası
En Çok Oylanan Anketler
En Az Oylanan Anketler
En Yeni Anketler

Kullanıcı Adı:
Parola:
 

 
 
Aşk Hayatı kategorisi anketi:
Anket başlığı
Ben birini çok seviyorum ve beni seviyormu bilmiyorum nasıl anlayabilirim ?
     Sonuçlar
  Anketi oluşturan: SeniSeviyorum Anket tarihi: 2013-11-09 23:32:01 Bu anketi sitene ekle
Buraya yorumunuzu yazabilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için buraya tıklayınız.

Yorumlar:
Anketci zarif Tarih: 2016-10-23 18:07:09
ben bu kişiyi çocukluktan beri aşığım ama o beni seviyormu bilmiyorum bunu nasıl anlaya bilirim

Anketci eyüp123 Tarih: 2016-05-08 12:59:27
yalan atma lan

Anketci aşık adam Tarih: 2016-05-08 10:58:53
siz sevmiyin çok. seviyorsanız içinizde kalsın her gün ayrılma şarkısı dinleyin bir büyü gibi size gelir yada onu etkileyin ben yaptım bir baktım peşinde dolanıyor

Anketci mira55 Tarih: 2015-06-27 23:51:42
mesela bulunduğunuz ortamda sana bakıyorsa göz göze geldiyse veya seninle konuşurken heyecanlaniyorsa utangaç davraniyorsa kesinlikle seviyor demektir.

Anketci Apooo Tarih: 2014-10-21 15:46:23
gözlerinden yada davranışlarından..

  Rastgele 20 Aşk Hayatı anketi
2008-09-11 00:00:00  Sevgiliniz kendisini uykuya değiştiğinizi düşünüyosa naparsınız?
2009-09-21 17:16:42  En güzel aşk hangisidir?
2007-06-07 00:00:00  Aşk nedir?
2008-05-30 00:00:00  Bir erkeği çok seviyosunuz ve aynı ortamdayken sürekli gözleri üstünüzde ama tanışıp konuşmuşluğunuz yok artık duygularınız iyice yoğunlaştı ve kaybetceğiniz hiç bişi yok gidip ona söyler misiniz?
2008-07-26 00:00:00  KIZLAR ben bi erkeği seviyorum ve sevdiğim çocuğun annesi annemin en iyi arkadaşı ve yurtdisinda oturuyorlar tatile geldiler ve bana bakıp duruyo ben de ona karşı boş değilim ve çokkk yakışıklı ne yapmalıyım?
2008-05-10 00:00:00  Bi çocukla çıktım herşey yolundayken onun beni parmağında oynattığını öğrendim uzun zaman geçti ve ben onu hala seviyorum ne yapmalıyım?(nolur yorum yazın)
2008-04-24 00:00:00  Sevgilinizi başka biriyle samimi bir şekilde gördünüz...
2007-06-07 00:00:00  Kiz arkadaş seçerken ne özellik ararsiniz?
2008-12-12 00:00:00  Sizi askinizdan ne sogutur?
2008-10-30 00:00:00  Bir çocuk var,bana çıkma teklifi etti. Ama çocuğu sevmiyorum. Çıkma teklifini kabul ettirmek için peşimden koşuyor,elinden ne geliyorsa yapıyor;ama çocuğa karsı birşey hissetmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
2007-07-21 00:00:00  Sizce en güzel aşk hangisidir?
2008-12-04 00:00:00  Kızlar mı daha çabuk unutur yoksa erkekler mi?
2008-12-12 00:00:00  Peki kizlar bu sorum sadece bizlere özel hepimiz bigün sevdigimiz kisiyle evlenmeyi arzulariz peki sizin beyaz atli prensiniz bu teklifi nasil yapmali söyler misiniz?
2008-05-28 00:00:00  Aşk mı gurur mu?
2008-09-07 00:00:00  En iyi arkadaşınız sizinle küsmek istese ne yaparsınız?
2008-05-24 00:00:00  Bir rapçinin sevgilisi de rapçi mi olmalı? lütfen yorum yazın
2009-01-02 00:00:00  Sizce aşk okuldamı yoksa mahallede mi güzeldir?
2008-04-10 00:00:00  Bir insan birden fazla kişiye aşık olabilir mi?
2008-12-11 00:00:00  Terk eden misiniz? terk edilen misiniz?
2008-05-10 00:00:00  Sizce aşk mı para mı?

 
 
Seninfikrin.com oluşturulan anketlerden sorumlu değildir. Seninfikrin.com'da yer alan anketler seninfikrin.com'un görüşünü yansıtmaz. Yayında bulunan anketler ziyaretçiler tarafından oluşturulmuş anketlerdir.
Toplam Onaylanmış Anket Sayısı: 18916 Onay Bekleyen Anket Sayısı: 5438
Çevrimiçi kullanıcı:1
 
Gizlilik Politikası - Kullanım Şartları - İletişim
Copyright © 2007-2009 Seninfikrin.com / "Senin Fikrin" bir anahtar.org projesidir.